Bitcoin Earth Set/15pc

Onze Bitcoins zijn een leuke manier om kleuren, sprankelende goedheid en stapelen te ontdekken; ook als stapelblokken met net dat beetje extra.

€--,-- Excl. btw
Beschikbaar
Bitcoin Window Earth Set/15pc

Onze Bitcoins zijn een leuke manier om kleuren, sprankelende goedheid en stapelen te ontdekken; ook als stapelblokken met net dat beetje extra.

€--,-- Excl. btw
Beschikbaar
Dutch Gables Mixed/26pc

De vormen zijn gebaseerd op Hollandse daklijnen, wie wel eens in Nederland is geweest, Amsterdam in het bijzonder, zal de wonderlijke vormen hebben gezien.

€--,-- Excl. btw
Beschikbaar
Dutch Step Gables Blocks/16pc

De vormen van deze blokkenset zijn gebaseerd op Hollandse daklijnen, Amsterdam in het bijzonder.

€--,-- Excl. btw
Beschikbaar
Dutch Step Gables Windows/16pc

De vormen van deze blokken zijn gebaseerd op Hollandse daklijnen, Amsterdam in het bijzonder.
De vorm is een venstervorm (zie door)

€--,-- Excl. btw
Beschikbaar
Dutch Wood Houses/3pc

Gebaseerd op Nederlandse daklijnen zijn deze 3 woningen klaar om verlicht te worden!
Plaats de Lucite-blokken in de raam- en deuropeningen en zie hoe het huis tot leven komt. Er zijn 3 verschillende huisjes, allemaal 15cm breed en 17,5, 20 en 25cm hoog.

€--,-- Excl. btw
Beschikbaar
Fishbirds/8pc

Is het een vogel of is het een vis? De sprankelende ogen laten deze vorm tot leven komen. 8 stuks in een set

€--,-- Excl. btw
Beschikbaar

Hoewel Papoose zich richt op natuurlijke materialen, is er een uitzondering gemaakt voor de nieuwe Edelsteen- en Lucite-blokken.

Hiervoor zijn twee redenen:

1) Uit feedback die ze hebben gekregen van collega's in het vak, blijkt dat meisjes graag met deze blokken bouwen en dat het een heel nieuw interesseniveau stimuleert; niet alleen vinden meisjes het geweldig om met ze te bouwen, de jongens zien wat de meisjes doen en worden aangemoedigd om ook nieuwe manieren van bouwen uit te proberen. Het is een mooie synergie en beide geslachten hebben er baat bij.

2) Ze zijn gewoon zo verdomd mooi!

De manier waarop het licht de edelstenen opvangt, de manier waarop het licht door de Lucite werkt, het is echt heel boeiend en als je Instagram bekijkt, zie je veel volwassenen bezig met het bouwen van de meest verbazingwekkende structuren met de blokken.

Dus ja, het is plastic, maar omdat het gecombineerd wordt met natuurlijk hout (de 2 materialen zien er zo geweldig uit samen) is het toch een prachtige aanvulling op het Papoose assortiment.

Een opmerking over de edelstenen: in sommige zijn kleine vlekjes van onvolkomenheden zichtbaar. Deze vlekjes blijken onvermijdelijk te zijn. Er zijn ook veel handelingen die plaatsvinden voordat het daadwerkelijke product bij u thuis aankomt, dit kan ook een deel van de reden zijn waarom er op sommige edelstenen kleine krasjes te zien zijn. Dit beïnvloedt echter de speelwaarde totaal niet. Natuurlijk worden tijdens de kwaliteitscontrole de slechte eruit gefilterd. Als je toevallig een gebroken edelsteen krijgt, laat het ons dan onmiddellijk weten, want dit is niet OK en zal worden vervangen. Als u denkt dat u, of uw klanten, niet kunnen omgaan met deze kleine vlekjes en markeringen, koop dan alstublieft dit product niet.