Knuffeldoekje Kat (5 kleuren)

--,-- Excl. btw
Het knuffeldoekje kan een goede vriend zijn om mee op reis te nemen en zorgt voor geborgenheid en comfort. Vaak vergezelt het een kind jarenlang, waarbij het kind en het knuffeldoekje herinneringen creëren. Het byASTRUP® knuffeldoekje is getest, dus gesc Lees meer
  • Binnen Nederland en België gratis verzending vanaf 350,-
  • Dropshipment mogelijk ( zie voorwaarden)
  • Grote outlet collecties
  • [email protected]

Specificaties

Artikelnummer:
184424
EAN:
570679884424

Informatie

Het knuffeldoekje kan een goede vriend zijn om mee op reis te nemen en zorgt voor geborgenheid en comfort. Vaak vergezelt het een kind jarenlang, waarbij het kind en het knuffeldoekje herinneringen creëren.

Het byASTRUP® knuffeldoekje is getest, dus geschikt voor kinderen vanaf 0+ maanden. Dit betekent dat de delicate stof al in een vroeg stadium het kind helpt een gevoel van veiligheid op te bouwen.

Later, als het kind is begonnen met het spelen van rollenspellen met poppen/teddyberen, kunnen ze het knuffeldoekje gebruiken en het gevoel van vreugde en geborgenheid doorgeven aan poppen en teddyberen, zodat ze ook veilig kunnen slapen.

Het knuffeldoekje is een perfect cadeau voor elke pasgeboren baby, omdat het hem daarna nog vele jaren kan vergezellen – ook als hij er niet meer mee wil slapen, maar ermee wil spelen.

Het knuffeldoekje heeft een katachtige kop en is verkrijgbaar in 5 verschillende kleuren. Dat betekent dat er voor ieder wat wils is. Afmetingen 19,5x19,5cm  Adviesleeftijd 0+