Insectenpot met vergrootglas

--,-- Excl. btw
Maak de wandelingen in de tuin, het bos of op het strand nog spannender. Vang alle spannende insecten en insecten en bestudeer ze van dichtbij door het insectenglas van MAMAMEMO®. Lees meer
  • Binnen Nederland en België gratis verzending vanaf 350,-
  • Dropshipment mogelijk ( zie voorwaarden)
  • Grote outlet collecties
  • [email protected]

Specificaties

Artikelnummer:
183545
EAN:
570679835453

Informatie

Maak de wandelingen in de tuin, het bos of op het strand nog spannender. Vang alle spannende insecten en insecten en bestudeer ze van dichtbij door het insectenglas van MAMAMEMO®.

Glas en deksel zijn van plexiglas en hout, en het deksel heeft een vergrootglas met 2 verschillende sterktes. De deksel is voor de allerkleinsten makkelijk te verwijderen en op te zetten, en heeft kleine luchtgaatjes zodat de kleine dieren niet meteen vergaan. Het glas is 13 cm hoog en heeft een diameter van 9 cm. Hij is dus klein en handzaam en het kleine handvat maakt het alleen maar makkelijker om mee te nemen op reis.

 

De nieuwe natuurserie van MAMAMEMO® voor spelen in de natuur heeft een spannende selectie speelgoed voor nieuwsgierige kinderen en gezinnen.
U kunt met het hele gezin op ontdekkingstocht door de natuur. Je kunt alles ontdekken en ontdekken, van kleine dieren, reptielen en insecten tot spannende planten en kleurrijke bloemen uit de tuin, het bos of het strand. Je kunt proberen de bast van dode bomen te verwijderen en te kijken wat zich eronder verbergt. Je kunt mooie bloemen plukken, uitknijpen en opbergen in een mooie lijst of in het mooie bloemenboek.

Vergeet niet om voor alle weerloze insecten, insecten en wormen te zorgen - hoewel ons insectenglas en onze doos luchtgaten hebben, kunnen de kleine dieren daar niet te lang blijven.

 

Ons houten speelgoed is speciaal gemaakt voor leren en vermaak.

Al ons speelgoed voldoet aan de Europese veiligheidsvoorschriften voor speelgoed en is voorzien van het CE-keurmerk.