Het ByASTRUP® paardenuniversum

Houdt uw kind van paarden?
Is jouw kind gek op de nieuwe trend – Stokpaardrijden?
Heeft uw kind een moderne stal nodig voor zijn/haar Stokpaard? Of misschien een paardenborstel?

Als u een of meer van deze vragen met "Ja" kunt beantwoorden, welkom in het avontuurlijke ByASTRUP® paardenuniversum, waaraan we steeds meer artikelen toevoegen. Al generaties lang spelen zowel jongens als meisjes met het klassieke Stokpaard, en het is nog steeds een enorme hit bij zowel kinderen als hun ouders.

Wij van ToiZZ houden ook van Stokpaarden. Ze maken het mogelijk om twee belangrijke elementen te combineren in de ontwikkeling van kinderen - rollenspel en beweging. Op een Stokpaard kun je een Amerikaanse Indiaan, een cowboy of een circusprinses zijn.

Je kunt meedoen aan het ‘wereldkampioenschap’ dressuur of springen of strijden om de titel ‘eigenaar of-het-mooist-gekamde-paard. Alles is mogelijk.

Na het spelen kun je het paard in de mooie stal zetten en hem verwennen terwijl je hem verzorgt.

Rollenspel met actie en spanning.

Zeg 'Middeleeuwen' en de meesten van ons zullen meteen denken aan ridders te paard, vechtend met zwaarden, schilden en lansen. Ridders waren de soldaten van die tijd.

Hun taak was om de koning te beschermen en op kruistochten te gaan om mensen tot het christendom te bekeren.

Het was ook het tijdperk van ridderlijke toernooien, waarin edelen in verschillende disciplines streden om hun moed en kracht te tonen.

Het byASTRUP® Stokpaardjes thema is perfect voor kinderen tussen 3 en 12 jaar oud.

Rollenspel is belangrijk voor kinderen. Dit nieuwe ridderthema zal kinderen aanmoedigen om zichzelf uit te drukken en leuke, spannende spellen te maken - met andere kinderen of alleen.

De fantasierijke wereld van uw kind zal evolueren als ze dappere ridders, prinsen of prinsessen worden, of een 'ring-riding party' organiseren met mooie, zeer gedetailleerde accessoires voor de populaire stokpaarden uit het byASTRUP®-assortiment.