Houten Lijstjes (2 st.)

--,-- Excl. btw
Laat een paar van je mooie bloemen en planten zien. Plaats ze in elegante MAMAMEMO® houten lijsten en geniet elke dag van hun schoonheid. Lees meer
  • Binnen Nederland en België gratis verzending vanaf 350,-
  • Dropshipment mogelijk ( zie voorwaarden)
  • Grote outlet collecties
  • [email protected]

Specificaties

Artikelnummer:
183549
EAN:
5706798835491

Informatie

Laat een paar van je mooie bloemen en planten zien. Plaats ze in elegante MAMAMEMO® houten lijsten en geniet elke dag van hun schoonheid.

De lijsten zijn voorzien van dubbele acrylglasplaten, waardoor het plaatsen en vervangen van de bloemen eenvoudig is.

 

Het nieuwe MAMAMEMO® nature-assortiment voor buitenspelen biedt een spannende selectie speelgoed voor nieuwsgierige kinderen en gezinnen.
Het hele gezin kan eropuit en de natuur ontdekken. Je kunt alles verkennen en onderzoeken, van griezelige kruipers en insecten tot fascinerende planten en kleurrijke bloemen in de tuin of het bos, of op het strand. Probeer schors van dode bomen te verwijderen en kijk wat eronder op de loer ligt. Je kunt prachtige bloemen plukken, ze persen en bewaren in schattige lijstjes of in het prachtige bloemenplakboek.

Vergeet niet om voor alle weerloze insecten, insecten en wormen te zorgen. Ook al zitten er luchtgaatjes in onze insectenpotten en -doos, de beestjes mogen er niet te lang in blijven.

 

Ons houten speelgoed is speciaal gemaakt om entertainment te bieden en het leren te verbeteren.

Al ons speelgoed voldoet aan de Europese regelgeving voor speelgoedveiligheid en is CE-gemarkeerd.