Zadel voor stokpaard

--,-- Excl. btw
Breng rollenspel naar een hoger niveau met ons innovatieve stokpaardzadel met stijgbeugels van byASTRUP®! Dit unieke stokpaardzadel is gemaakt om jouw stokpaardavontuur een authentiek en leuk gevoel te geven. Lees meer
  • Binnen Nederland en België gratis verzending vanaf 350,-
  • Dropshipment mogelijk ( zie voorwaarden)
  • Grote outlet collecties
  • [email protected]

Specificaties

Artikelnummer:
184369
EAN:
5706798843694

Informatie

Breng rollenspel naar een hoger niveau met ons innovatieve stokpaardzadel met stijgbeugels van byASTRUP®! Dit unieke stokpaardzadel is gemaakt om jouw stokpaardavontuur een authentiek en leuk gevoel te geven. De montage op de stokpaardenstok is een fluitje van een cent: snel en probleemloos. En dan versterkt het de fijne motoriek van je kindje!
Ons stokpaardzadel is gemaakt van duurzame materialen die speciaal zijn ontworpen om zelfs de meest levendige rollenspellen en spannende avonturen te weerstaan. We zijn toegewijd aan het leveren van producten van topkwaliteit die niet alleen vreugde en amusement brengen, maar ook lang meegaan.
Laat uw favoriete hobbypaard nog meer schitteren door hem uit te rusten met onze compatibele accessoires, zoals ons prachtige zadeldek en hut, beide ook van byASTRUP.