Wooden City Buildings 6-pcs

--,-- Excl. btw
Maak jouw stad helemaal af met deze belangrijke gebouwen en fantaseer er verder op los! Een café, een ziekenhuis, een politiebureau, een winkel, een school en een gemeentehuis. Lees meer
  • Binnen Nederland en België gratis verzending vanaf 350,-
  • Dropshipment mogelijk ( zie voorwaarden)
  • Grote outlet collecties
  • [email protected]

Specificaties

Merk:
Papoose Toys

Informatie

Maak jouw stad helemaal af met deze belangrijke gebouwen en fantaseer er verder op los!

Een café, een ziekenhuis, een politiebureau, een winkel, een school en een gemeentehuis. Dat mag in jouw speelstad niet ontbreken. Combineer met je auto's en poppen en maak er een echt levendige speelplek van.

Deze set van 6 gebouwen past ook qua formaat perfect bij de Papoose Town Houses en velen andere Papoose producten en maakt jouw stad helemaal af. Natuurlijk zijn ook deze gebouwen handgemaakt van Suar hout.
Deze gebouwen zijn ook supergaaf om te gebruiken op bijvoorbeeld miniatuurtafels, speeltafels, seizoenstafels, thematafels en nog veel meer.

Colours of Australia, het bedrijf dat het merk Papoose Toys maakt, staat bekend om veelzijdig, uitdagend speelgoed dat de zintuigen prikkelt en kinderen eindeloos laat fantaseren. Het speelgoed is ook erg geschikt om seizoenstafels mee in te richten. Dit speelgoed gaat een leven mee!