Tweeling Poppenbuggy grijs

--,-- Excl. btw
Je pop en teddybeer willen allebei gaan wandelen, maar welke moet je kiezen? Met de MAMAMEMO® Dolls tweelingbuggy hoef je niet te kiezen. Voor beiden is er plaats. Er zijn zelfs twee harnassen zodat ze de hele wandeling kunnen worden vastgemaakt. Lees meer
  • Binnen Nederland en België gratis verzending vanaf 350,-
  • Dropshipment mogelijk ( zie voorwaarden)
  • Grote outlet collecties
  • [email protected]

Specificaties

Artikelnummer:
184109
EAN:
5706798841096

Informatie

Je pop en teddybeer willen allebei gaan wandelen, maar welke moet je kiezen? Met de MAMAMEMO® Dolls tweelingbuggy hoef je niet te kiezen. Voor beiden is er plaats. Er zijn zelfs twee harnassen zodat ze de hele wandeling kunnen worden vastgemaakt.
De flexibele luifel, die heen en weer kan worden bewogen, beschermt je geliefde poppen en teddyberen tegen het wisselende weer en zorgt ervoor dat ze in de schaduw kunnen zitten en genieten van de rit. Als je geen opbergruimte hebt voor je spullen of die van je pop, kun je gebruik maken van de praktische opbergmand onder de buggy.
De kunststof wielen zijn bekleed met schuimrubber, geschikt voor allerlei ondergronden en maken het lopen comfortabeler.
Als je de buggy meeneemt op vakantie of bezoek, kan hij eenvoudig worden opgevouwen. Opgevouwen neemt hij 52 x 48 cm ruimte in beslag.