Stokken voor Hindernis

--,-- Excl. btw
Verbeter uw hobbypaardtrainingen met byASTRUP® extra stokken in roze en witte strepen. Deze stokken zijn niet alleen geschikt voor onze cavalettihindernis maar kunnen ook gebruikt worden op andere hindernissen uit ons assortiment. Lees meer
  • Binnen Nederland en België gratis verzending vanaf 350,-
  • Dropshipment mogelijk ( zie voorwaarden)
  • Grote outlet collecties
  • [email protected]

Specificaties

Artikelnummer:
184377
EAN:
5706798843779

Informatie

Verbeter uw hobbypaardtrainingen met byASTRUP® extra stokken in roze en witte strepen. Deze stokken zijn niet alleen geschikt voor onze cavalettihindernis maar kunnen ook gebruikt worden op andere hindernissen uit ons assortiment.
De prachtige roze en witte strepen voegen een kleurrijke dimensie toe aan de training van uw hobbypaard, in lijn met de toewijding van byASTRUP® aan plezier en leren. Of het nu dressuur of springen is, met de stokken kunt u de training aanpassen en de capaciteiten van uw hobbypaarden uitdagen.
De deelbare functie zorgt voor eenvoudig opbergen, zodat u uw levendige hengels in perfecte staat kunt houden voor de volgende sessie. byASTRUP® zorgt ervoor dat kwaliteit en design aan uw verwachtingen voldoen, zodat uw hobbypaardavonturen levend en spannend blijven.
Voeg kleur en flexibiliteit toe aan uw hobbypaardentraining met byASTRUP® extra stokken – het perfecte accessoire voor de toegewijde hobbypaardentrainer.

Afmetingen stokken: 83cm X 2cm