Speelkeuken met elektrische kookplaat

--,-- Excl. btw
Betreed een universum van creatief spelen met onze gloednieuwe speelkeuken van MAMAMEMO®, die Deens design en duurzaamheid naar de kleine chef-kok of bakker brengt. Lees meer
  • Binnen Nederland en België gratis verzending vanaf 350,-
  • Dropshipment mogelijk ( zie voorwaarden)
  • Grote outlet collecties
  • [email protected]

Specificaties

Artikelnummer:
185675
EAN:
5706798856755

Informatie

Betreed een universum van creatief spelen met onze gloednieuwe speelkeuken van MAMAMEMO®, die Deens design en duurzaamheid naar de kleine chef-kok of bakker brengt. Deze speelkeuken is meer dan alleen speelgoed: het is een venster naar de verbeelding en een poort naar eindeloze avonturen.

De speelkeuken is gemaakt van FSC-hout, wat niet alleen zorgt voor een mooie en duurzame constructie, maar ook een milieuverantwoorde keuze. Twee verstelbare draaiknoppen zorgen voor urenlang interactief plezier – met een bevredigend klikgeluid bij elke aanpassing. Als de kinderen aan de knoppen draaien, begint de magie: de kookplaat licht op, begeleid door realistische "kokende" geluiden, en de kraan laat een aangenaam geluid van stromend water horen.

Aanpasbaarheid is het sleutelwoord! Deze speelkeuken groeit mee met je kind dankzij de verstelbare poten die twee tafelhoogtes mogelijk maken: 50 cm of 56 cm. Speeleten en accessoires hebben hun eigen plek op de twee planken, waardoor kinderen volop mogelijkheden hebben om de meest fantasierijke culinaire avonturen te creëren.

De speelkeuken is een toonbeeld van het Scandinavische leven. Deze keuken, ontworpen in iconisch zwart en wit, wordt een naadloze aanvulling op het interieur van uw huis en belichaamt de minimalistische elegantie van Scandinavisch design. Terwijl uw kind fantasierijke verhalen bedenkt, zult u ook de verfijning waarderen die het in uw woonruimte of speelkamer brengt.

Het rollenspel dat in onze speelkeuken tot zijn recht komt, is niet alleen leuk en speels – het is een belangrijk onderdeel van de ontwikkeling van kinderen. Wanneer kinderen als kleine chef-koks een rollenspel spelen, ontwikkelen ze hun verbeeldingskracht, creativiteit en sociale vaardigheden. Elke reis in de speelkeuken is een reis naar een wereld waar geen grenzen zijn aan wat er gecreëerd en ontdekt kan worden.