Poppenverzorgingstas/ rugtas lavendel

--,-- Excl. btw
Wat doe je met de luiers, zuigfles, slabbetje en verschoning als je uitgaat? De verzorgingstas is bijna onmisbaar als je onderweg bent, op bezoek bij je grootouders of een weekendje weg. Er is ruimte voor alles in de byASTRUP® verzorgingstas, en het rugza Lees meer
  • Binnen Nederland en België gratis verzending vanaf 350,-
  • Dropshipment mogelijk ( zie voorwaarden)
  • Grote outlet collecties
  • [email protected]

Specificaties

Artikelnummer:
184412
EAN:
5706798844127

Informatie

Wat doe je met de luiers, zuigfles, slabbetje en verschoning als je uitgaat? De verzorgingstas is bijna onmisbaar als je onderweg bent, op bezoek bij je grootouders of een weekendje weg. Er is ruimte voor alles in de byASTRUP® verzorgingstas, en het rugzakontwerp maakt het zo gemakkelijk om op je rug te hangen tijdens de.

De rugzak kan worden uitgeklapt en gebruikt als verschoningsmatje. Het heeft binnenzakken voor luiers, een verandering van kleding en verschillende verzorgingsartikelen. Een van de zakjes bevat 5 'natte doekjes', zodat je de billen van de pop kunt afvegen voordat je een nieuwe luier omdoet. Gebruik de byASTRUP® luier die erbij zit of een van jezelf.

De byASTRUP® verzorgingstas is stijlvol elegant en gemaakt van exquise corduroy. Het past bij de reiswieg van de poppen en de draagdoek van dezelfde serie.

De verzorgingstas is ideaal voor poppenrollenspel, het aanleren van zorg voor kinderen en empathie.

De set bevat 5 ‘natte doekjes’ en 1 luier. Afmetingen: 26x5x20cm, uitgeklapt: 49x48cm.

Adviesleeftijd 3+