Poppendraagzak lavendel

--,-- Excl. btw
Kinderen bootsen ouders na, en ze hebben waarschijnlijk gezien dat hun ouders de baby ronddragen in een draagdoek of draagzak. Met de byASTRUP®-draagdoek kan uw kind zijn teddybeer of pop dragen. Dat betekent dat de handen van het kind vrij zijn om te sp Lees meer
  • Binnen Nederland en België gratis verzending vanaf 350,-
  • Dropshipment mogelijk ( zie voorwaarden)
  • Grote outlet collecties
  • [email protected]

Specificaties

Artikelnummer:
184417
EAN:
5706798844172

Informatie

Kinderen bootsen ouders na, en ze hebben waarschijnlijk gezien dat hun ouders de baby ronddragen in een draagdoek of draagzak.

Met de byASTRUP®-draagdoek kan uw kind zijn teddybeer of pop dragen. Dat betekent dat de handen van het kind vrij zijn om te spelen terwijl de pop veilig in de draagdoek ligt met een heerlijk gevoel van intimiteit en geborgenheid.

Zonder rits of knopen is het voor een kind ongelooflijk eenvoudig om de draagdoek aan te doen. Plaats de pop/teddybeer eenvoudig in de draagdoek, plaats de draagdoek om je rug en begin met spelen.

De byASTRUP® draagdoek heeft een elegant design en is gemaakt van exquise corduroy. Het past bij de reiswieg en verzorgingstas van de pop in hetzelfde assortiment. Afmetingen: doek 40x22cm, band 2x33cm  Adviesleeftijd 3+