Cupcakes op cake standaard

--,-- Excl. btw
We introduceren een nieuw speeltje in ons populaire houten speelgoedassortiment: Cupcakes op een taartplateau van MAMAMEMO®. Elke cupcake bestaat uit twee delen en belichaamt Scandinavisch design met rustgevende tinten en grillige patronen. Lees meer
  • Binnen Nederland en België gratis verzending vanaf 350,-
  • Dropshipment mogelijk ( zie voorwaarden)
  • Grote outlet collecties
  • [email protected]

Specificaties

Artikelnummer:
185673
EAN:
5706798856731

Informatie

We introduceren een nieuw speeltje in ons populaire houten speelgoedassortiment: Cupcakes op een taartplateau van MAMAMEMO®. Elke cupcake bestaat uit twee delen en belichaamt Scandinavisch design met rustgevende tinten en grillige patronen.

Deze set is gemaakt van milieuvriendelijk FSC-hout en is niet zomaar speelgoed; het is een duurzame keuze die zowel het milieu als de ontwikkeling van uw kind bevordert. Met elke cupcake beleeft uw kind fantasierijke avonturen en verfijnt hij de fijne motoriek

MAMAMEMO's Cupcakes op een Taartplateau creëren waardevolle herinneringen, bevorderen de groei en zorgen voor puur speelplezier. Transformeer spelen vandaag nog in leren en lachen!

Al ons speelgoed is zorgvuldig ontworpen om urenlang speelplezier te kunnen weerstaan, waardoor niet alleen eindeloos speelplezier wordt gegarandeerd, maar ook een verantwoorde keuze voor de toekomst. Lees hier meer over onze Hand-Me-Over-filosofie.