Cavaletti Hindernis

--,-- Excl. btw
Til uw hobbypaardtraining naar nieuwe hoogten met onze byASTRUP® Cavaletti-hindernis. Meegeleverd wordt een deelbare paal in witte en groene strepen. Lees meer
  • Binnen Nederland en België gratis verzending vanaf 350,-
  • Dropshipment mogelijk ( zie voorwaarden)
  • Grote outlet collecties
  • [email protected]

Specificaties

Artikelnummer:
184378
EAN:
5706798843786

Informatie

Til uw hobbypaardtraining naar nieuwe hoogten met onze byASTRUP® Cavaletti-hindernis. Meegeleverd wordt een deelbare paal in witte en groene strepen.

Meegeleverd wordt een deelbare paal in witte en groene strepen. De deelbare paal kan op drie verschillende manieren worden geplaatst: in het midden of op elk been, waardoor je veelzijdige trainingsmogelijkheden hebt.
Creëer uw eigen springparcours door extra stokken aan te schaffen – met maximaal 3 stokken tegelijk kunt u de training afstemmen op de individuele behoeften van uw hobbypaarden en uw gewenste complexiteitsniveau.
byASTRUP® combineert plezier en leren in ons hobbypaard cavaletti-sprong. Wat byASTRUP® cavaletti onderscheidt, is hun stapelbare eigenschap. U kunt uw eigen springparcours samenstellen door meerdere sprongen op elkaar te stapelen, op verschillende hoogtes of in verschillende formaties. Dit geeft u de vrijheid om de training aan te passen aan de individuele behoeften van uw hobbypaarden. Speel met lengte en stijl terwijl je de capaciteiten van je stokpaardje versterkt en een sterke band tussen jullie opbouwt. De kwaliteit en het ontwerp van onze cavaletti-sprong weerspiegelen onze toewijding aan het leveren van topproducten die zijn afgestemd op uw hobbypaardenwereld.
Voeg een extra dimensie toe aan je hobbypaardavonturen met byASTRUP® hobbypaard cavaletti jump – een must-have voor elke hobbypaardentrainer die op zoek is naar speelse uitdagingen.
Afmetingen:  L: 83 cm B: 33,5 cm H: 27,5 cm